MTP

Basın Açıklaması

11Kasım 1938'den bu yana aralıksız devam eden büyük oyun'da yeni bir aşamaya geçtiğimiz artık çıplak gözle dahi görülür olmuştur.

Dün başka isimlerle defalarca sahnelenen bu büyük oyun bugün demokrasi, süreç, çözüm, paket gibi değişik isimlerle yeniden paketlenerek; BOP yönetiminde, akp figüranlığında ve avutma-uyutma uzmanı, kadrolu koltuk değneği, hapçı, hayâlci sözde muhalefet seyirciliğinde yeniden sahnelenmektedir.

Adına paket denilen bu oyunun sonunda; anadil bölücülüğü, alfabe dinamitçiliği, harita cambazlığı, din-iman-inanç istismarcılığı, azınlık hakları tellallığı, terörist aşıklığı gibi binbir çeşit ihanetin resmileştirileceği ve hesabın da her zaman olduğu gibi yine seyirci konumundan bir türlü kurtulamayan milletimize ödetileceği artık sır değildir.

Bu işlerin ustası akp hükümeti, bu zehir-zemberek paketi allayıp-pullayıp bal gibi pazarlarken; avutma-uyutma ustası, kadrolu koltuk değneği sözde muhalefet ise bu pakete karşı çıkması muhtemel seyircileri hapla uyuşturup, hayâl gördürerek, beyaz gömlek giydirecektir.

Adına paket denilen bu oyun sonucunda asıl paketlenenin yine millî varlığımız, birliğimiz ve millî çıkarlarımız olduğu bir kez daha görülecektir.

Türk Milleti'nin paketlenmesi çabasında akp hükümeti paket, paket uygulama yapıp sonuca giderken; CHP'nin istemem yan cebime koy sessizliği içinde yine destek vereceği, mecliste bulunan diğer partilerinde milletimizi uyuşturup, etkisiz hale getirdikten sonra tribünlere "nayır, nolamaz" kıvamında rol keseceği yıllardır defalarca test edilmiş ve onaylanmıştır.

Milletimiz menfaatine tek çözüm; içinde hainlerin, işbirlikçilerin ve koltuk değneği devşirme mankurtların olmadığı millî bir iktidardır.

Millî bir iktidar için ilk şart ise kendisine verilen hapları yutup hayâl görmeyecek, üzerine zorla giydirilmeye çalışılan beyaz gömleğe hayır diyebilecek bir toplumdur.

Milletimiz bu bilinçle davranır, bu iradeyi ne kadar erken ortaya koyabilirse çözüm o kadar erken olacak, ödenecek bedel de aynı oranda azalacaktır.

Biz millî iradenin milliyetçi şuurla er yada geç ama mutlaka gereğini yapacağına inanıyor, o güne hazırlanıyoruz.

Görevimizi biliyor, bu yolda milletimizden önce dua sonra yetki bekliyoruz.

Selam, sevgi ve saygılarımla,

MTP Genel Başkanı
    Ahmet Yılmaz

*30 Eylül 2013 tarihli (paket açıklanmadan 15 dakika önce Saat: 10.45'de yayınlanan) MTP Genel Merkezi Basın Açıklaması'dır.

22.04.2015

Benzer Konular
  • - Söz konusu vatansa, adres MTP...
  • - Aziz Milletimiz'e ve saygıdeğer temsilcilerine...
  • - "ŞERDOĞAN" OLMAK ya da OLMAMAK...
  • - Acıları siyasallaştırmak...
  • - TÜRK'ÜN VARLIĞI, TÜRK BİRLİĞİ'NE BAĞLIDIR.
  • - CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ
  • - İNTİHARIN DENEMESİ OLMAZ...
  • - BASIN AÇIKLAMASI
  • - AKP ATEŞLE OYNUYOR
  • - MİLLÎ ÇAĞRIMIZ*

DUYURU

ANKET

Ülkemizin en önemli sorunu nedir?

Değerlendir

Video Galeri
Teşkilatlarımızdan Haberler
* PARTİMİZE ÜYE OLABİLMENİZ İÇİN*

* Millî Mutabakat Çağrısı

* MTP SANDIĞA GİTMİYOR

* SÖZ KONUSU VATANSA...

* TÜRKİYE SURİYE'YE GİRMELİDİR

Foto Galeri

Basın Açıklaması

Görevimizi biliyor, bu yolda milletimizden önce dua sonra yetki bekliyoruz.

Selam, sevgi ve saygılarımla,

MTP Genel Başkanı
Ahmet Yılmaz

22.04.2015

Benzer Konular
  • - Söz konusu vatansa, adres MTP...
  • - Aziz Milletimiz'e ve saygıdeğer temsilcilerine...
  • - "ŞERDOĞAN" OLMAK ya da OLMAMAK...
  • - Acıları siyasallaştırmak...
  • - TÜRK'ÜN VARLIĞI, TÜRK BİRLİĞİ'NE BAĞLIDIR.
  • - CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ
  • - İNTİHARIN DENEMESİ OLMAZ...
  • - BASIN AÇIKLAMASI
  • - AKP ATEŞLE OYNUYOR